بسته بندی مواد غذایی

سود و درامد بسته بندی مواد غذایی


صنعت بسته بندی مواد غذایی از جمله صنایعی است که پس از پیدایش با سرعت زیادی در حال گسترش و پیشرفت است.
مواد غذایی همواره جز اصلی ترین دغدغه های بشر بوده است .در واقع مواد غذایی اولین و مهمترین نیاز بشر برای بقا است. از طرفی با توجه به تغییر سبک زندگی در سال های اخیروگسترش بیماری ها و آلودگی ها نیازبه دسترسی بهداشتی به مواد غذایی بیشتر شده است.
 بسته بندی مواد غذایی گزینه ای است که امکان دسترسی بهداشتی و مطمئن به مواد غذایی را برایمان فراهم می نماید. در واقع بسته بندی مواد غذایی عامل مهمی درمحافظت از مواد غذایی و افزایش ماندگاری آن است. گذشته از موارد بهداشتی، بسته بندی مواد غذایی مناسب منجر به افزایش سهولت استفاده برای مصرف کننده می شود.

بخش مهمی از پروسه ی جذب مشتری برعهده ی بسته بندی می باشد. هیچ چیز بهتراز یک بسته بندی جذاب و با کیفیت نمی تواند مصرف کننده را به سمت محصول شما جذب کند.

در میان مواد غذایی مختلف حبوبات ، غلات ، آجیل و خشکبار بخش مهمی از سبد غذایی هر فرد را تشکیل می دهد.برای بسته بندی مواد غذایی به صورت بهداشتی نیاز به دستگاه های مکانیزه می باشد. در این صورت بسته بندی مواد غذایی به صورت اتوماتیک و بدون دخالت انسان انجام می گیرد. علاوه بر دستگاه بسته بندی اتوماتیک ، مواد گرانولی را می توان با دستگاه بسته بندی نیمه اتوماتیک هم بسته بندی نمود. درادامه مقاله تفاوت آنها را بیان میکنیم.

به طور کلی دستگاه بسته بندی مواد غذایی به دو دسته ی کلی دستگاه های بسته بندی افقی وعمودی تقسیم می شود:  
دستگاه بسته بندی افقی بیشترمناسب بسته بندی موادغذایی مانند بیسکوییت ، شکلات ، کیک ، کلوچه و … است. در صورتی که دستگاه بسته بندی عمودی تنوع بیشتری از مواد غذایی را شامل می شود . انواع حبوبات ،غلات، آجیل و خشکبار، قند وشکر، ماکارونی فرمی، تافی، میوه وسبزیجات خشک ،چیپس ،پفک آرد، ادویه جات، پودر کیک، پودرپن کیک ، شیر خشک و .. را میتوان توسط دستگاه بسته بندی عمودی بسته بندی نمود.

خطوط بسته بندی مواد غذایی به دو دسته کلی اتوماتیک و نیه اتوماتیک تقسیم می شوند:
خط بسته بندی اتوماتیک بدون دخالت نیروی انسانی مواد را بسته بندی می نمایند و شامل یک دستگاه بالابر ، دستگاه بسته بندی و دستگاه نوار نقاله حمل بسته است. خط بسته بندی نیمه اتوماتیک شامل بالابر ، دستگاه بسته بندی نیمه اتوماتیک یا دستگاه پرکن است که در فرآیند بسته بندی نیاز به یک یا چند اپراتور دارد که بخشی از کار توسط آن ها انجام می شود.

برای آشنایی کامل با این دستگاه ها می توانید مقاله ی نحوه کار دستگاه بسته بندی نیمه اتوماتیک و مقاله ی دستگاه بسته بندی اتوماتیک کاوش صنعت را مطالعه کنید.
مواد غذایی خشک به دو نوع پودری و گرانولی تقسیم می شوند .متناسب با نوع مواد غذایی دستگاه بسته بندی کاربرد دارد. دستگاه بسته بندی توزین دار جهت بسته بندی مواد گرانولی مانند حبوبات ، آجیل و خشکبار، قند و شکر، چیپس و پفک و… طراحی شده اند.

دستگاه بسته بندی پودری یا اوگر برای بسته بندی مواد پودری مانند ادویه ، آرد، پودر کیک، شیر خشک و… که ذرات بسیار ریزچسبنده دارند استفاده می شود.

 

شرکت کاوش صنعت انواع دستگاه بسته بندی پودری و گرانولی را تولید می نماید. همچنین دستگاه های شیرینگ پک و خط پاکسازی و بسته بندی حبوبات از دیگر تولیدات شرکت کاوش صنعت است.

 

No comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *