با توجه به تفاوت ظاهری قند و شکر، بنظر می آید توسط دستگاه های مختلفی بسته بندی شوند. در واقع هر دو محصول در دسته ی گرانول ها قرار می گیرند. تنها تفاوت در اندازه دانه ها است .
هر دو محصول توسط دستگاه بسته بندی گرانولی بسته بندی می شود.
دستگاه بسته بندی گرانولی انواع مختلفی دارد:
دستگاه بسته بندی دو توزین
دستگاه بسته بندی چهار توزین
دستگاه بسته بندی شش توزین
دستگاه بسته بندی ده توزین و …
یکی از مهم ترین دستگاه های بسته بندی گرانولی دستگاه بسته بندی حبوبات است
همه این دستگاه ها عملکرد اتوماتیک دارند. به این صورت که محصول در مخزن دستگاه بسته بندی قرار میگیرد. بسته بندی نهایی بدون نیاز به دخالت اپراتوری تحویل داده می شود.
در فرایند بسته بندی قند و شکر جهت سرعت بخشیدن به کار نیاز به دستگاه بالابر و نوار نقاله حمل بسته است.
دستگاه بالابر مناسب بسته بندی قند و شکر بالابرZ است. بالابر محصول را به مخزن دستگاه بسته بندی منتقل می کند . پس از آن محصول وارد باکت های توزین دستگاه می شود. بر اساس وزن مشخص شده محصول از باکت های توزین وارد قیف منتهی به بخش پکینگ دستگاه می شود.
پکینگ دستگاه بسته بندی بخش است که سلفون را فرم می دهد.در این بخش بسته بندی تکمیل می شود. محصول پس از ریختن داخل سلفون فرم داده شده به صورت بسته نهایی تحویل داده می شود. دستگاه دیگری که منجر به انتقال بهتر و منظم تر بسته بندی ها می شود ،دستگاه نوار نقاله است. بسته ها از دستگاه بسته بندی به دستگاه نوار نقاله منتقل می شوند.
دستگاه بسته بندی قند و شکر کاوش صنعت می تواند فرم های بالشتی، پاکتی، چهار طرف دوخت و پنج طرف دوخت را تولید کند.
ازسوی دیگر قند و شکر را می توان با دستگاه بسته بندی نیمه اتوماتیک یا دستگاه پرکن هم بسته بندی کرد. دستگاه بسته بندی نیمه اتوماتیک برخلاف دستگاه اتوماتیک به یک یا دو اپراتور حتیاج دارد. همانطورکه ازنامش مشخص است (پرکن) بسته های آماده که فقط دربشان باز است را پر میکند.
بخش توزین دستگاه پرکن همانند دستگاه بسته بندی اتوماتیک عمل می کند. محصول در قسمت توزین ها به وزن مشخص شده می رسد. اپراتور بسته ی آماده را زیر نازل دستگاه قرار می دهد و محصول داخل بسته تخلیه می شود. بسته ی پر شده توسط یک کانوایر به سمت دستگاه دوخت هدایت می شود. دستگاه دوخت درب بسته را میبندد و بسته بندی نهایی آماده می شود.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید